Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe kerül egy baba?

Mennyibe kerül egy baba?

Figyelt kérdés

ne ijedjetek meg, nem ugy gondolom.

szeretnénk a párommal gyereket, viszont nemtudom,hogy vállalhatjuk-e anyagiak szempontjábol.az o keresete kb.110ezer forint, nekem nincs jelenleg semmi keresetem és még kilátásban sincs sajnos semmi munka.

ezért érdekelne,hogy mégis mennyibe kerul minden szukségeset és szépet,jot beszerezni egy babának.koszi a segítséget!

2007. okt. 18. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, azt akartam írni, hogy gyeded nem lehet.
2007. okt. 30. 20:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Aki így gondolkodik sosem lesz gyereke! Mennyibe kerül? Miért te mennyibe kerülsz a párodnak?

De sacc per kábé: ha minden babakellékből (krém fürdető stb) a gyógyszertári a legolcsóbb és nagy kiszerelésű sokáig elég

Babaruhát nem csak az kaphat akinek ismerősei között van baba, ott vannak a baba mama klubbok a vöröskereszt és van egy védőnőd, aki biztosan segíteni fog.

Kiságy és babakocsi szintén, de ha venni szeretnél jól körül kell nézni, akár polhapiacokon ( a domestos nem olyan drága még ha rámegy egy üveg is!!) Mi 18000 ért vettünk használtan pelenkázós ifjúsági ággyá alakítható KÓKUSZmatracos kiságyat!!! A pelenka még ha drágább is lesz jó kb 10000Ft/hó és vannak akciók is! Tehát ha ügyes vagy és mindent 10x meggondolsz simán megúszhatod 30-40 ezerből és van mindened. Ebbe az az egy rossz van hogy nem vehetsz meg mindent azonnal, hanem át kell gondolni alaposan és sok utánajárás. Ami egy idő után kicsit terhes lehet és néha szívfájdító, de hidd el sokkal több szeretetet fogsz adni a babádnak, hogy kompenzáld a szerintem nem túl jó körülményeit, ami igazából nem is rossz körülmény, hiszen mindene meglesz sőt boldogabb gyerek lesz. mint aki mindent megkap!!

2007. nov. 20. 12:33
 13/15 anonim válasza:

nem hiszem hogy a családi vagy baráti körben nincs valaki akiknek a legfontosabb dolog ne lenne. Az pedig egy külön kiságy a picinek. pelenkázni a ti ágyatokon is lehet. Nem kell oda szoptatópárna meg miegymás. ami eleinte sokba kerül az a pelus. a hozzátartozó kenőcsök meg hintőpor sokáig elég és nem is túl drága. és lehet hogy nincs is rá szükség. a popsitörlő kendő sem egy ökör ára de azt is lehet helyettesíteni egy popsizuhannyal.

Amíg van anyatejed addig plusz kajeszt sem kell venni.

Én azt mondom hogy ahol két ember él ott megél a harmadik is. komolyabb kiadás a kiságynál ha nincs a rokonságba babaruha.

Szinte napról napra nő és amit ma ráadtál azt jövőhéten már nembiztos, hogy jó lesz. Havi szinten szerintem plusz költség max 10 ezer forint amiben benne van a pelus is.

Mert ugye nem kell minden hónapban másik kiságy megy babakocsi, pelenkázó stb.

Szóval szaporodjunk mert kevesen vagyunk.

2008. dec. 5. 01:13
 14/15 kittien válasza:
100%
számomra az is hihetetlen, hogy ti ketten kijöttök ennyiből.
2010. márc. 15. 11:28
 15/15 anonim ***** válasza:

Én elmondom,hogy nekem mi mennyibe került egy év alatt! 9hónap + most 3 hónapos a lányom!

Nos!

- Vettünk kiságyat 5000 Ft-ért,amihez volt matrac,lepedő és fejvédő! (Vatera)

- Babakocsit kaptunk

- Babhordozót kaptunk!

- pár db ruhát kaptunk,de azok most még nem jók,majd kb. 3 hónap múlva!

- ruhákat vettem használtan(Vaterán nagycsomagban)szülés elött kb max 15.000 összértékben!

- ágynemőt anyámtól kaptam!

- Pelenkát vettem egy csomaggal(újszülött)1000 Ft-ért!

- A többit kaptam,mert mondtam,hogy a belépő egy csomag pelus!

- A szülés és a doki ingyen volt!

- Szülés után 3 hónappal kellett új ruhákat vennem,amit megoldottam most a Vaterán majdnem 1 évre előre kb. szintén 15.000 Ft-ból!Sokat kell nézelődni,nem szabad mindent megvenni csak azért,mert tetszik!

Ha jól számoltam akkor 36.000 Ft-ba került nekem a baba 1 év alatt!

Lehet,hogy nem mindenki ilyen szerencsés,de körül kell érdeklődni,hogy kinek mi van és mit tud neked adni vagy csak kölcsönbe!De sztem megoldható!

Azt hozzá teszem,hogy 9 hónapja nem dolgozom és a páromnak tavaly fél évig nem volt munkája,mert felszámolták a cégét!Most február óta van neki újra!

Köszi,hogy végig olvastátok!

2010. ápr. 17. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!