Érdeklődés inkább férfiak részéről. Más is tapasztalta?
5 hetes a baba és az elmúlt hetekben kifejezetten meglepődtem, hogy ha idegenek érdeklődnek felőle, azok leginkább férfiak.
Arra számítottam, hogy inkább a nőket érdekli a téma, de furcsa mód a férfiak vannak többségben.
Ma pl. házhoz rendeltünk valamit, a futárnak mondtam a telefonban, hogy legyen kedves felhozni, mert csecsemő miatt nem tudok lemenni. Amikor felhozta, hosszan kérdezgetett a babáról, hogy alszik, mennyi idős, fáj-e a hasa, stb.
Én tapasztalom csak ezt?
Én is ezt tapasztaltam. Pl buszon a férfiak simán átadják a helyüket, mert már nagyon nagy a hasam, a nők rám sem néznek. A férfiak folyamatosan kérdezgetik, hogy vagyok, fiú vagy lány, mikorra vagyok kiírva.
Sorban álláskor a férfiak előre engednek, a nők felháborodnak, hogy őket miért nem engedik előre.
Nem csak szolgáltatók csinálják ezt, illetve a mai futárt is már kifizettem, amikor erre terelődött a beszélgetés.
De ma délután is elmentünk hárman fagyizni, a férjem az ajtó előtt maradt, kezében a babával. Mire kimentem a fagyival, egy pasi épp fotózta a babát és a férjemet kérdezgette, hogy mi a neve, mennyi idős, stb.
Ő egy egyszerű járókelő volt, aki épp arra sétált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!