Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tehetnék hogy ne meggyógyu...

Mit tehetnék hogy ne meggyógyuljon a babám ekcémája? A krémtől alszik jobban amit kapott rá?

Figyelt kérdés

15 hónapos a babám, az orvosnak megmutattam a pocakján a piros száraz foltokat, és azt mondta hogy szerinte ekcéma, de felír egy krémet, az a neve hogy Locoid Crelo, ha ettől elmúlik majd akkor ekcéma. Este fürdetés után bekentem vele és másnapra majdnem teljesen elmúlt, és mióta kenem neki, alszik éjszaka, eddig meg nyűglődött. Eddig viszketett volna neki és ez csillapította???

Mit tehetnék, hogy ne jöjjön vissza? Kinek mi vált be? Egyáltalán be tudjátok azonosítani hogy mi okozza? Kérdeztem a dokit hogy mitől lett ekcémás, azt válaszolta hogy bármitől...Eléggé el vagyok keseredve.

2014. jún. 17. 22:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Bocsi, benne maradt egy felesleges ne :)
2014. jún. 17. 22:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez egy szteroidos krém, amint elmúlt azonnal hagyd abba a használatát, mert ez a hormon károsítja a szervezetét, bőrét.

A lányom is ekcémás, de mivel szerencsére nem viszket neki, eszem ágában sincs szteroidos krémmel kenni.

Hogy mitől jön elő, van akinél egész életében nem derül ki. Krémekből is mindenkinek más válik be (shea vaj, Sanatopic testápoló, kecsketejes szappan stb.).

Szteroidos krémet csak legvégső esetben szabad használni és csakis addig, míg elmúlik a bőrtünet, mert káros.

2014. jún. 17. 22:16
 3/8 anonim ***** válasza:

Sok mindentől lehet, pl mivel fürdeted?

Ami nekünk nagyon bevált, az a Rossmannos Babydream termékek. Az olajos babafürdető nagyon jó, mi mást nem is használunk fürdéshez, utána pedig bekenem jól az ultrasensitiv ápolókrémével.

Javaslom mindenképpen próbáld ki, mi hónapokig kísérleteztünk az orvos által javasolt kencékkel, de ez szuperjó :-) és olcsó is :-)

2014. jún. 17. 22:29
 4/8 anonim ***** válasza:
patikai mosakodo kremmel furdesd a kicsit es ne legyen most sokat a vizben.kend be neki sudokremmel es hamar elfog mulni.a fiamnak is volt
2014. jún. 17. 23:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Bübchennel fürdetem, mert azt írták hogy az az egyik amiben a legkevesebb a káros anyag, de tuti hogy le kéne cserélni, mert van illata...és elvileg az se kéne hogy legyen.

Csak a gyógyszertári fürdető a jó ilyen kis érzékeny bőrre? A haját mivel mossam? Hosszú, fürtös haja van, úgyhogy azt nem tudom a fürdetőkrémmel, régebben mikor 6 hó körüli volt, emlékszem hogy olyan kemény volt tőle a haja hogy megmaradt egész napra felállítva :)

A ruháit mivel ajánlott mosni?

2014. jún. 18. 09:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyébként egyáltalán nem tűnt úgy hogy viszket neki, nappal legalábbis, éjjel se vakarta hanem forgolódott, látványosan szenvedett a visszaalvással, és amikor elkezdtem neki kenni vele akkor onnantól aludt éjszaka.
2014. jún. 18. 09:15
 7/8 anonim ***** válasza:
igen ez szteroidos krém hosszú távon nem lehet használni!ami nekünk is bevált visszatértem a fürdető kenőcsre és a patikában ajánlották a homeopátiás halicar kenőcsöt kb. 1hét és elmúlt a piros folt a hasáról. Most gabival fürdünk az is jó.
2014. jún. 18. 13:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom igen, mondta a doki hogy max egy hétig lehet használni, de 2 nap után elmúlt tőle amúgy. Szinte azonnal. Köszi a tippeket.
2014. jún. 18. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!