9 hónapos baba szoptatása, hány óra kell ahhoz hogy az anyatej elapadjon?
Azért még cicizik , főleg éjszaka , én csak azt mondtam most hétvégén nem akart 1 napot , még igényli az anyatejet.
Amikor itthon vagyunk napi 2-3 szor is cicizik . Éjszaka 2 szer . Ezért is féltem elne apadjon teljesen . Akkor nem értem miért írják ha 6 órán át nem eszik a baba a anyatej elapadhat. Most nem régen pl 1 hónapja volt olyan hogy nem evett 5 órán keresztül mármint nem kért cicit és be is durantak a cicijeim . Mind1 azért köszönöm a válaszokat.
nem tudom ezt hol olvastad, de ez jó nagy baromság!
enyém 2 hónaposan már 10, 3 hónapos korától 12 órát aludt a babám éjjel, szünet nélkül... nem apadt el a tejem :P
9 hónaposan reggel-este szopizott csak (tehát 12-12 órás szünetekkel) és 1 hónapig így cicizett...
aztán ő nem kérte már 10 hónaposan, onnan már hamar elapadt a tejem, úgy 2-3 hét alatt... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!