Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pampers vagy libero?

Pampers vagy libero?

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 15:21
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Én legalább nem olyan terméket fényezek, ami tele van vegyszerrel. Ha a Liberotól piros lenne a gyerekem popsija, akkor sem Pamperst vennék. Ennyi a lényeg.

Mondjuk egy első gyerekes, harcias ősanyával nem akarok vitatkozni, mert úgyis neki van igaza, mert tuti több évet várt a kis csodájára.

2014. jún. 16. 21:34
 22/24 anonim ***** válasza:

Igazából kinek mi válik be, lehet, hogy a Libero sokkal jobb, mint a pampers, de sajna az én fiam feneke is egyből piros tőle. Már nem kísérletezek vele többet, de az biztos, hogy mikor legutóbb liberot vettem neki, akkor nagyon csunya kiütéses lett a feneke, azt hittem pelenkakiütés. Pamperst raktam a feneke alá és ugyanazt a krémet használtuk, és 3nap alatt teljesen eltűntek a kiütések és a pirosság is. Mikor szép volt a feneke, akkor próbáltam elhasználni a megmaradt Liberokat, de rögtön pirosodott a bőre, így az egész kimaradt csomagot egy barátnőmnek adtam oda.

És ezután még kipróbáltam a tescos színes pelenkát és a dm-s rossmannos pelenkákat is. A rossmanos - dm-es elég jó volt- de még mindig a pampers az, ami kibír mindent (nekem mindig a libero ázott át), és amitől normálisan néz ki a bőr a fenekén- ugyhogy mi ennél maradunk. :)

2014. jún. 16. 21:54
 23/24 A kérdező kommentje:

21-es! Pampers Premium Caret használ a babám. Nincs benne vegyszer! Nyugodj meg kérlek ne idegeskedj! :-)

22-es! Mi is így jártunk a Liberotól. Azon kívül, hogy át is ázott mindig.

2014. jún. 16. 22:33
 24/24 anonim ***** válasza:
Kislányomnál liberósok voltunk, mert a pampersből minden kifolyt, nem utolsó sorban a narancs színű pampers annyira kiütötte, h sebes lett a bőre a gumírozás mentén. Fiaimnál a pampers vált be, mert a liberóból minden kifolyt alul- felül, egész nap öltöztettem a kölkeket. Ami a legjobb szerintem: rossmann, dm saját márka és a zöld tescós.
2014. júl. 15. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!