Pampers vagy libero?
Én legalább nem olyan terméket fényezek, ami tele van vegyszerrel. Ha a Liberotól piros lenne a gyerekem popsija, akkor sem Pamperst vennék. Ennyi a lényeg.
Mondjuk egy első gyerekes, harcias ősanyával nem akarok vitatkozni, mert úgyis neki van igaza, mert tuti több évet várt a kis csodájára.
Igazából kinek mi válik be, lehet, hogy a Libero sokkal jobb, mint a pampers, de sajna az én fiam feneke is egyből piros tőle. Már nem kísérletezek vele többet, de az biztos, hogy mikor legutóbb liberot vettem neki, akkor nagyon csunya kiütéses lett a feneke, azt hittem pelenkakiütés. Pamperst raktam a feneke alá és ugyanazt a krémet használtuk, és 3nap alatt teljesen eltűntek a kiütések és a pirosság is. Mikor szép volt a feneke, akkor próbáltam elhasználni a megmaradt Liberokat, de rögtön pirosodott a bőre, így az egész kimaradt csomagot egy barátnőmnek adtam oda.
És ezután még kipróbáltam a tescos színes pelenkát és a dm-s rossmannos pelenkákat is. A rossmanos - dm-es elég jó volt- de még mindig a pampers az, ami kibír mindent (nekem mindig a libero ázott át), és amitől normálisan néz ki a bőr a fenekén- ugyhogy mi ennél maradunk. :)
21-es! Pampers Premium Caret használ a babám. Nincs benne vegyszer! Nyugodj meg kérlek ne idegeskedj! :-)
22-es! Mi is így jártunk a Liberotól. Azon kívül, hogy át is ázott mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!