Piroska és a farkas kérdése:
Medela electric mini kinek vált be?
Figyelt kérdés
jelenleg mi egy olyan " ipari" Medelát bérlünk, de hosszú távon sokkal jobban megérné, ha vennénk egyet, a minivel szimpatizálok, de attól félek, h esetleg annak kisebb az ereje.2014. jún. 13. 17:03
1/6 anonim válasza:
Jól szív az is, én nem éreztem a különbséget. Csak nagyon eszi az elemet, vagy tölthetős kell hozzá vagy hálózati adapter. Szoktak árulni használtan, úgy barátibb az ára. Meg ugye ezzel egyszerre csak az egyiket tudod szívni.
2/6 anonim válasza:
Én kétszer, két gyereknél használtam, teljes fejésre, mert a babáim nem voltak túl ügyes szopizók. Na, meg tej sem volt túl sok.
Nagyon jól szív, de érdemes a hálózati adaptert használni, viszont azzal helyhez vagy kötve.
Nekem a mellgyulladásnál is remekül ki tudta szívni a tejet.
3/6 anonim válasza:
Nekem is ez van, nagyon jól szív, nekem bevált.
Elég hangos egyébként, de ez legyen a legnagyobb bajom. Az elemet tényleg nagyon eszi, de amúgy meg adapterrel használom.
4/6 anonim válasza:
Nekem is ez van és csak adapterrel használom.Tökéletes.Egyenesen imádom.Sajnos a kisfiam nem szeret szopizni, de így is fent tudom tartani a tejet.
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat!
2014. jún. 14. 14:11
6/6 anonim válasza:
Tudod, a Lactina vagy a Symphony meg a Mini Electric teljesen más kategória. A kórházi gépek gyorsabbak, kíméletesebbek és nem utolsó sorban lehet velük két mellen is fejni. A használt motorost venni elég kockázatos, mert az élettartamuk néhány száz óra és nem tudhatot, mennyit használták előtte. Ha fontos a tejed, inkább a kórházit javaslom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!