Túlságosan önálló, vagy ez így normális?
Szerintem nem baj.
Minden gyerek más, mások az igényei, máshogy szeret dolgokat.
A fiam pont a tiéd ellentéte volt, a wc-re sem tudtam kimenni úgy, hogy ne sírjon vagy ne jöjjön utánam.:) De mindez másfél éves koráig tartott, onnantól fogva olyan szinten felfedezte a világot, sok minden elkezdte érdekelni és elvan azóta. Ha úgy van, akkor ehhez vagy ahhoz igényli a közvetlen közreműködésemet, de amúgy elvan úgy, hogy csak azt igényli, hogy a közelben legyek, így bármit meg tudok csinálni nyugodtan.
De vannak gyerekek, a tiéd is ilyen, aki viszont kezdettől fogva így van a dolgokkal.
Szóval, ha egyébként szoktál vele foglalkozni, ha egyébként napi szinten bizonyos időt igényel veled, de a többiben elvan maga, akkor jó ez így is.:)
Jó neked és én nagyon irigy vagyok :)
Én elsőre egy igazi rosszcsontot szültem :) tényleg egy percre sincs meg nélkülem, úgy mint a 2-nek. néha kiborulok és irigylem az ilyen szülőket, de aztán mindig rájövök, hogy nekem ő a gyerkőcöm, őt így kell szeretnem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!