Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Igaz, hogy ha mezítláb tanul...

Igaz, hogy ha mezítláb tanul járni a baba, akkor elferdül a lába?

Figyelt kérdés
Én ilyet még sosem hallottam. A kislányom most tanul járni, már bútorokba kapaszkodva ügyesen közlekedik a lakásban. Anyósom kezdett el azzal cseszegetni, hogy ne hagyjam, hogy mezítláb járkáljon, mert elferdül a lába. He? Azt hogy? Legyen itthon kiscipőben vagy mi?
2014. jún. 12. 07:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem az első gyerekem lúdtalpas volt, voltunk ortopédián, meg gyógytornásznál, és mindenféle gyógycipőket hordattam vele, sokat lúdtalptornáztunk, de a leglátványosabb javulás a lábában tavaly nyáron volt- mikor egész nyáron kint a szabadban mezítláb rohangált. 6éves korára a lábboltozata szépen kifejlődött.

A középső gyerekre már autómatikusan a gyógycipőket adtam, neki is van lúdtalpa, de azért javul ő is.

A harmadik gyerekmre pedig születésétől csak puhatalpú cipőt adtam, 15hósan kezdett csak járni, akkor volt május, nyáron mezítláb, vagy puhatalpúban volt meg bent is és 2éves koráig ezt hordta. HOrdatnám vele most is, de már ekkora méretben nincs. én a LIttleBlueLamb cipőket szerettem ekkor- ezt hordta. Neki nincs lúdtalpa!! :)

2014. jún. 12. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!