Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért pirosodik a kisfiam...

Miért pirosodik a kisfiam feneke a moshatópelusunkban?

Figyelt kérdés
totsbots és popint használunk. Nagyon piros a feneke. Mitől lehet? Használok polár anyagú betétet.
2014. jún. 11. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
mennyi idős,mióta Hasznaljatok,rögtön első hasznalattol piros lett?mivel mosod?meddig van rajta?ezer meg egy oka lehet..papír pelusban nem piros?
2014. jún. 11. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
5 hónapos. lehet a foga is, de semmi jelét nem látom. Egy egyszerű akármilyen mosószerrel mosom. A pappír pelusokban sosem volt piros.
2014. jún. 11. 16:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem hagyom sokat rajta. Max 2-3 óra.
2014. jún. 11. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
fertotlenited? egy egyszerű mososzer nem fertotlenit,ha jól tudom,meg tartalmazhat mfelé irritáló dolgot...én a moshato pelusokat ecetes vízben tarolom mosasig(bambusz betetest nem lehet így,azt hiszem)mosni pedig mososzodaval és natrium perkarbonattal(ez fertotlenit is) mosom,obliteshez pedig ecet+illoolaj,nem biztos,h ez az ok,de ez is lehet...vagy ahogy írod a foga...most kezdtetek csak használni?
2014. jún. 11. 17:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Vannak babák akik nem bírják a műszálas pelusokat. Polár betétet próbáld meg elhagyni. nem tudom, hogy a pelusaitok milyen anyagúak, mert sok zsebes pelus szintén poláros. Nézd meg, hogy jobb lesz-e úgy.
2014. jún. 12. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!