Ha alszik a baba kiveszitek, hogy a látogatók felvehessék?
Figyelt kérdés
Alapból nincs bajom azzal, hogy fogdossák. De ha alszik és az ágyában alszik, akkor engem zavar, hogy most azért vegyük ki, hogy lehessen fogdosni, extrém esetben azt várják, hogy hátha felkel és akkor lehet "babázni". Egy kicsit olyan érzést kelt bennem ez, mint amikor az állatkertben kopogtatják az üveget, hogy mozogjál már, csinálj már valami érdekeset stb. Meg lehet úgy is csodálni, ha benéznek a kiságyba mikor alszik, nem?2014. jún. 10. 15:59
11/13 anonim válasza:
Én nem vettem ki az alvó picimet, amikor jöttek a rokonok. Nem volt belőle probléma, anyóst leszámítva. De nekem a baba az első.
Majd babáznak vele, ha nagyobb lesz.
12/13 anonim válasza:
Hát igen vannak ilyen pofátlan emberek,de sose keltsd fel.. Menjen sűrűbben azt majd látja.. Szerintem adjál nekik fényképet mikor éppen fent van azt nézegessék otthon őt meg hagyják pihizni pláne ilyen melegben! :D :D
13/13 anonim válasza:
Anyosom csesztette addig szerencsetlent ameddig felkelt aztan halgathattuk jo darabig ahogy nyüglödik... akkor mar nem tetszett annyira az unoka, hisztisnek titulalta..biztos azert ilyen mert nincs megnevelve (wtf..7 honapos volt akkor)
Van ilyen rokon is sajnos. Ne foglalkozz senkivel se, halgass az anyai ösztöneidre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!