Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Párom veszekszik velem. El...

Párom veszekszik velem. El akarja vinni a négy hónapos babát az anyjáékhoz ilyen melegben. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Hiába mondom, hogy meleg van még, ne vigye. Azt mondja, hogy én nem értek hozzá és hülye vagyok. Szerinte egy pelenkában semmi baja sem lesz amíg odaérnek. Mit mondjak még neki? Nagyon erőszakos.
2014. jún. 9. 15:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
De ha a te anyucikádhoz kéne vinni, hirtelen nem lenne olyan meleg. :)
2014. jún. 9. 15:52
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
És ha 25 fok lenne, akkor azért nem engednéd, mert hátha tüdőgyulladást kap?
2014. jún. 9. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
64%
Ilyenkor még tényleg nagyon meleg van, nem jó kimenni még egy felnőttnek sem. Miért ennyire sürgős pont most? Hiába van letakarva pelenkával és nem süt rá a nap, maga a levegő is forró még. Várjatok még egykicsit, 5 után induljatok el. És menj te is velük, meg legyen sok innivaló a babának.
2014. jún. 9. 15:57
 14/19 A kérdező kommentje:
Nekem sok itthon a dolgom, most mosogattam el és még itt a hajtogatni való is. Akkor nyugodtan elengedhetem a kicsit?
2014. jún. 9. 16:00
 15/19 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk 35 fok volt, este 7-kor van 30. Akkor nem is lehet levegőtisztasági a babáknak?
2014. jún. 9. 16:08
 16/19 anonim ***** válasza:
33%
Levegőzni bocs
2014. jún. 9. 16:08
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne viccelj, mi baja lenne? Akkor egesz nyaron nem mentek majd sehova? Lesz meg ennel sokkal melegebb is.Takard le a babakocsit,hogy ne susse a nap, 30 fok meg nem hoseg.

A fiam Gorogorszagban szuletett,itt nyaranta tobbnyire sotetedes utan szokott 37 fok lenni,megis minden nap setaltam vele.

2014. jún. 9. 18:27
 18/19 anonim ***** válasza:
MIért nem akarod elengedni? Kenjétek be napvédővel, és figyeljen arra, hogy ne süsse a babakocsiban a nap. Mi tegnap délután kettőkor mentünk étterembe. Nem érte több napsütés a babakocsiban min itt bent a szobában. Egyszerűen figyeltünk rá, hogy honnan süt a nap, és úgy állítottuk a tolókart, valamint egy textilpelust még felerősítettünk, hátha szükség lesz rá, de nem lett, mert hatalmas kupolája van a babakocsinknak. Melegebb se nagyon volt mint itt bent a panellakásban.
2014. jún. 9. 19:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Hazaértetek már?
2014. jún. 9. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!