Tejtermékeket így is adjátok tovább gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Ha allergia gyanúja merült már fel, kivizsgálásra is került gyermeketek, de a vérvizsgálat negatív lett.
Gyakran olvasom, hogy 3 év felett ad az allergiavizsgálat pontos eredményt, illetve terhelést is ekkortájt végeznek. Na de ha tényleg érzékeny rá a gyermek már korábban és addig nincs kiderítve? Hamarabb ki is nőhetné, ha idejében megvonnánk a tejtermékeket....
Ti mit tesztek ilyenkor?
2014. jún. 7. 15:40
1/6 anonim válasza:
elvinném biorezonanciás állapotfelmérésre, ha ott nem jönne ki az érzékenység, akkor adnám a tejterméket.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát erről még nem is hallottam ebben a vonatkozásban. Mennyire hiteles egy kis gyermeknél a kapott eredmény?
2014. jún. 7. 15:53
3/6 anonim válasza:
nézd, van aki hülyeségnek tartja, én hiszek benne. Hamarabb kimutatja az esetleges érzékenységet, mint a vérvizsgálat. Szerintem egy próbát megér, néhány hónapos gyereknél is meg tudják állapítani, hogy van-e probléma. Több helyen is van, én ezt ismerem: [link]
4/6 anonim válasza:
2évesnél hamarabb van a terhelés. Lányomnál 2 év előtt terheltük, éves korban meg kiállították a tartós betegségről a papírt az emeltcsaládiról, ez kb. 2 hete volt. És igen, kísérletezik addig az ember hogy mitől múlik illetve jön elő a tünet, sajnos ez ilyen :(
6/6 anonim válasza:
Akkor növi ki hamarabb, ha fokozatosan szoktatják hozzá a szervezetet. Csak ma az orvosok szeretik allergiásnak mondani a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!