1 év körüli gyermeked mellett mennyi időd van, főleg ha már tud menni is?
A válasz véleményezése eleve alapértelmezése ennek az oldalnak, hiszen ott van erre az abizonyos három ikon. Ezért kár nyavajogni.
Ezt amúgy hülyeségnek tartom, mert ezt az opciót csak a kérdezőnek kellene meghagyni, na de ez van.
Így ebben a szituációban inkább tartom egyenes dolognak ha valaki írásban (is) kifejti ellen véleményét, mintha csendben nyomna egy arány lehúzó "nem volt hasznos"-at.
Szia!
Az én kisfiam 13,5 hónapos,2 hónapja megy már.
Elmondhatom,hogy nekem azóta sokkal könnyebb vele.
Mindent meg tudok tőle csinálni,és így rá is több időm marad.Igaz ő olyan kisfiú,aki igényli is ,hogy mindig beszéljek hozzá,és ő is "élvezi",hogy már érti amit mondok.
Ehhez az is hozzásegít biztos,hogy még 2x alszik,így akkor tudom elvégezni a házimunkát,főzést stb.
Én nem vágyom nagyon el itthonról,mert nagyon szeretek a kisfiaimmal lenni.Ha pedig nagyon igényelném a társaságot,akkor találkozunk a hasonló korú babás ismerőseinkkel:)
/nem értem,hogy még egy ilyen egyszerű kérdésen is miért kell vitázni :(/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!