Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év körüli gyermeked mellett...

1 év körüli gyermeked mellett mennyi időd van, főleg ha már tud menni is?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14 hós lesz mindjárt a lányom, és elész jól meg tudok mellette csinálni mindent. Nem feltétlen egyszerű,mert most azt játsza ráadásul hogy nem akar nappal egyátalán aludni (ma nem aludt nap közbe semmit pl., akármit csináltam vele, jelét sem adta hogy álmos, és nem volt nyügis sem). Amíg mosogatok sokat pakolja a hűtőmágneseket a hűtőn, fürdőbe jön utánam mikor takarítom, söprés megoldható, de akkor ő fog egy papírtörlőt vagy popsitörlőt és törölgeti a padlót. Felmosni akkor szoktam mikor alszik. Főzés is megy mellette, persze megszakításokkal, de megoldható. Ha már nyügi, kiviszem sétálunk és utána megint elvan bent. Segít, neki az is játék, és amúgy is sokat foglalkozom vele. De az is biztos, hogy sok függ a gyerek személyiségétől.
2010. jan. 1. 21:56
 12/15 Bea24 ***** válasza:
0%
Esküszöm nem vagytok normálisak, hogy agyba-főbe egymásnak osztjátok az észt!Mi értelme van annak, hogy a másik válaszát lefikázzátok, mert nektek éppen nem az a véleményetek! Szálljatok már kissé magatokba!
2010. jan. 1. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:

A válasz véleményezése eleve alapértelmezése ennek az oldalnak, hiszen ott van erre az abizonyos három ikon. Ezért kár nyavajogni.

Ezt amúgy hülyeségnek tartom, mert ezt az opciót csak a kérdezőnek kellene meghagyni, na de ez van.

Így ebben a szituációban inkább tartom egyenes dolognak ha valaki írásban (is) kifejti ellen véleményét, mintha csendben nyomna egy arány lehúzó "nem volt hasznos"-at.

2010. jan. 2. 00:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam 13,5 hónapos,2 hónapja megy már.

Elmondhatom,hogy nekem azóta sokkal könnyebb vele.

Mindent meg tudok tőle csinálni,és így rá is több időm marad.Igaz ő olyan kisfiú,aki igényli is ,hogy mindig beszéljek hozzá,és ő is "élvezi",hogy már érti amit mondok.

Ehhez az is hozzásegít biztos,hogy még 2x alszik,így akkor tudom elvégezni a házimunkát,főzést stb.

Én nem vágyom nagyon el itthonról,mert nagyon szeretek a kisfiaimmal lenni.Ha pedig nagyon igényelném a társaságot,akkor találkozunk a hasonló korú babás ismerőseinkkel:)

/nem értem,hogy még egy ilyen egyszerű kérdésen is miért kell vitázni :(/

2010. jan. 2. 07:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Hű...Köszönöm a válaszokat,de kicsit meglepődtem,hogy ebből vita keletkezik,pedig csak tényleg egy egyszerű kérdést tettem fel. :) Igen,minden gyerek más,éppen ezért szeretném tudni ki hogyan oldja meg a pl. házimunkát,mire mennyi idő van. :) Én a kisfiam mellett szintén csak akkor tudom elvégezni gyorsan a teendőimet amikor játszik,vagy alszik.Most már napi 1x alszik,így akkorra osztok be minden fontosat,na erre van max. 1,5 órám :D:D Majd játszás,sétálás,minden ami belefér. :) Szerencsére Ő nagyon feltalálja magát,amikor ki kell jönnöm a konyhába,mindig mondom Neki,hogy Anya most kimegy,és mindjárt jövök vissza,és játszunk tovább...Vagy ha főzni kell,na az nekem kisebb-nagyobb megszakításokkal sikerül is:)))) De mindig kész az ebéd délre. :)) Ő még egyedül nem tud menni,de ahogy nézem,bármikor elindulhat mostmár.Igazából akkor van több időm,ha anyós jön,vagy férjem itthon van.:)
2010. jan. 2. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!