Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gólyacsípés, lazac-folt,...

Gólyacsípés, lazac-folt, Tűzfolt elmúlik a csecsemőknél?

Figyelt kérdés
2008. júl. 30. 16:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát én a lazac-foltot nem ismerem,de a másik kettő gyorsan elmúlik. de akkd olyan is hogy elmúlik egy éves mire halványodni kezd. Mi az a lazac-folt?
2008. júl. 30. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
2 éves korukig múlik el, nekem is a dokim mondta. nekünk már sokat halványodott, most vagyunk 7 hónaposak.
2008. júl. 30. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Szia hát énsem hallottam Gólyacsípés és lazac-foltról.Milyen az?Azt tudom csak hogy a kisfiam lassan 5 éves de még halványan ott a fején a tűzfolt,mikkor lázas,vagy izzad erősebben kipirosodnak.Most a 6 hetes kisleányom fején is vannak ezek a tűzfoltok.Reménykedek hamarossan elmulnak.És az mitől van?
2008. júl. 30. 22:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Ugyanazt jelenti mind a három. Nekem a lányom tarkóján van. A védőnő szerint elmúlik, de én nem látom, hogy halványodna igaz még csak 5 hetes. A neten több félét írnak, azért kérdeztem itt meg, mert itt biztos van olyan akinek a gyerekénél volt vagy van ilyen.
2008. júl. 31. 13:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia harmadik válaszoló vagyok,mostmár tudom mik ezek.Nekem is a kisfiam tarkóján van,és nem mult teljessen el,mikkor izzad akkor ha nagyon megnézem lehet láttni.6 hetes kisleányom tarkóján is van,remélem nem marad meg.
2008. júl. 31. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

szia

ha az éranyajegyre gondolsz-nekünk is van,akkor elmúlik-elvileg.egy éves kort mondtak-de mi járunk vele.folyamatosan fagyasztják-és szépen apad.ne kérdezd,h miért kell,ha úgy is eltűnik ...:-)))

2008. aug. 3. 11:52
 7/8 anonim ***** válasza:
lazacfoltunk nekünk is van, szintén a tarkóján. Kb. 5 hós korára múlt el, fokozatosan halványodott.
2011. jan. 24. 10:46
 8/8 anonim válasza:
Sziasztok, nekem is a kisfiam szemöldöke közt van, érdeklődnék, hogy hogyan alakult nektek ez az értágulat?
2016. febr. 18. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!