Mikor kezdődött és meddig tartott nálatok az öööööö-zős korszak? Csak mutogat es öööööö-get. Neha rendesen idegesito.
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 12:40
1/9 A kérdező kommentje:
Csak mutogat es öööööö-get, hogy valami kell neki. De ha megtalalom mire mutat, akkor masvalamit ker.
Mintha valamit szeretne mondani, de meg nincsenek szavai es ez felbosszantja.
13hos.
2010. jan. 1. 12:48
2/9 anonim válasza:
Attól függ, mikor kezdi kifejezni magát. Fiam 14 hós és kevesebbet csinálja már.
3/9 anonim válasza:
Az én fiam 20 hós és nem beszél még,így ő is ööö-zik:)
4/9 anonim válasza:
Ugyanez a helyzet :-)) ugyancsak 13 hós.
5/9 anonim válasza:
Szia!Babám hamarosan 1 éves lesz,ezt az őőőőőzést kábé 1-1,5 hónapja kezdte el.Én is arra gondoltam,hogy hónapokban mérhető majd az időtartam,amíg csinálja.Így szeretne valamit a tudomásunkra hozni,így hívja fel a figyelmünket valamire,ami érdekli.Én izgalmasnak találom,nem idegesít,sőt nagyon aranyosnak tartom,ahogy a kis ujjával mutogat körbe-körbe...mi meg próbáljuk kitalálni,hogy vajon most mit akar! :)
6/9 anonim válasza:
Másfél éves, és már egy ideje tart! szerintem olyan cuki:)
7/9 anonim válasza:
Az én fiam 18 hósan kezdte azóta is ez megy még mindig...2 éves és rendesen hisztirohamot kap ha nem értjük mit akar...én már nagyon várom h beszéljen...
8/9 anonim válasza:
19 hónapos a kislányom és kb. 14 hónapos kora óta tart. Ő is mindenre mutogat, ő-zik, mi meg illedelmesen mondjuk, hogy mi micsoda. Egyes vélemények szerint nem biztos, hogy jó az, ha mindig mindent megmondunk neki, hagyni kell, vissza kell kérdezni, hogy na mi az? Mi ezt is próbálgatjuk, egyelőre pár napja kezdett el több különböző halandzsa szótagot mondani (tehát eddig mondjuk azt mondta, hogy mama, tete, most meg, hogy mametita például, tehát több különböző hangot). Én úgy gondolom, most kezdi majd el formálni a szavakat, és majd ebből a halandzsa beszédből alakul ki a normál beszéd. De hogy melyik gyereknél meddig tart ez, azt nem lehet tudni. Kitartást! :)
9/9 anonim válasza:
16 hós lányom nagy ööööbajnok.:-) én is vissza szoktam kérdezni és mindig mutogatom amit már tud mondani és kérdezem mi az. szerintem még jó ideig el fog tartani.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!