8hósan vittétek már strandra? Szopit hogyan oldottátok meg? Másokat nem zavarok vele?
Még csak tízóraira kap gyümit és délután főzelékfélét,reggeli,ebéd,vacsi még szopizik.Nem egész napra mennénk csak pár órára,de egy szopi mindenképp akkorra esne.Engem nem zavar ha emberek előtt kell szoptatnom,de másokat nem zavar?
8hósan csak a gyerekmedencébe jöhet vagy a nagyba is ami melegebb vizű(nem termál)?
Mi is voltunk strandon olyan 8-9 hónapos kora környékén. Mi bevittük a felnőtt vízbe is, ilyen nagy beülős úszógumiban tologattuk, nagyon tetszett neki (mondjuk az elég meleg vízű volt Kehidakustányban).
Én egy óriási nagy törölköző alatt szoptattam, úgy, hogy kb. nem is lehetett látni, hogy alatta van valaki, jól bebugyoláltam magunkat.
Szia!
Nyugodtan viheted nagymedencébe is aminek megfelelő a hőmérséklete. A szoptatást valahol félre eső helyen próbáld megoldani mert én is nagyrészt azt hallom hogy nagyon zavaró amikor egy anyuka előkapja a mellét vadidegenek között.
Anyuka vagyok, igaz, nem szoptattam, de ha szoptató anyukát látok a város kellős közepén, nem takarja el magát hanem konkrétan látom az óriás mellbimbóját... tényleg zavaró! És nem téged akarlak ezzel bántani, tudom hogy egy anyának ez egy nagyon természetes dolog, de nem mindenki anya.
Megmondom őszintén, piszkos mód zavartak a nyílvános helyen szoptató anyák.
DE!
Nagyon megváltozott a véleményem, mikor egy anyukát láttam a b.központban, hogy a wc mellett guggolva szoptatja a babáját a falhoz lapulva szorosan, addig a 2 év körüli gyermeke nyüglődött. Na itt nagyon megsajnáltam, és megbántam azt, hogy valaha azt mondtam, hogya nyílvános helyen való szoptatás undorító.
Nem azt mondom, hogy a bkk-n kapd elő, de egy b. Központban nncsen ilyen helyzetre egy helyiség??! Hát hol tegye szerencsétlen???
Sajnáltam.
8hósan menjetek strandra, nyugodtan.
A szoptatást pedig kényelmesen végezd el, pléddel letakarva :-)
Ez normális... !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!