14 hónapos babátok mennyi idő alatt eszi meg az ebédet? (vagy azt az étkezést ami nálatok a legnagyobb, mennyiségre)
Szerintem 5perc alatt bevagja :D
Kis Falankfannim van :P 14 hosan meg en etettem most 16 honapos es mar nem csak a reggelit meg a vacsit eszi egyedul hanem az ebedet is. A leves kicsit nehezkesebb, maszatosabbra sikerul. Igy ez idoben is ugye kitolodott de igy is 10-15 perc alatt elfogyasztja az ebedjet. :-)
Ha az van ami a fogára való és igazán éhes akkor kb 5-10 perc. Én nem ülök ott vele egy órán keresztül... Ha többszöri kínálásra sem kell neki az étel akkor kiveszem a székből és mehet játszani. Van hogy uzsiig nem is adok neki semmit mert nem jelzi hogy éhes lenne, van hogy 1 óra múlva újra kínálom és megeszi 5 perc alatt. Nasit ebéd után közvetlenül nem kap, esetleg egy óra múlva kap 1 pufit vagy ha nagyon mondogatja hogy éhes akkor joghurt vagy babakeksz vagy gyümölcs.
Te miért ülsz ott vele 1 órán keresztül? Ha nem eszik, vedd ki és várj legalább 1 órát, utána megfogja enni mert éhes lesz.
3-as vagyok, lehet hogy félreértelmeztelek?
Ha eszik, de nagyon lassan akkor nem lehet hogy túl darabos neki az étel? Én mindent extra puhára főzök a 15 hós fiamnak, alig rág, hiába mondom neki, ha mindent alaposan megrágna biztos nálunk is tovább tartana az evés.
Vagy főzd neki puhábbra a zöldség-tésztát, vagy egy részét pürésítsd még. Van hogy pürésítek még a fiamnak, változó. Van olyan hét hogy a püréset szívesebben eszi, van amikor a darabos jön be neki jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!