Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen fiúnevek tetszenek nektek?

Bettybabus kérdése:

Milyen fiúnevek tetszenek nektek?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnénk ami nem túl gyakori, de nem is túl hajmeresztő. Ráadásul a vezetéknév Putirka, amihez elég nehéz keresztnevet választani szerintem.

2014. jún. 2. 19:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Putirka- tényleg nem könnyű hozzá keresztnevet találni. Szerintem a hagyományosabb nevek közül a Putirka Gábor jól hangzik, vagy a Lászlóval is.

Ha kicsit kevésbé hagyományosat szeretnél, akkor nekem mondjuk tetszene a Putirka Bernát, vagy Putirka Zénó. :)

Megirod majd mit választottatok végül?

Gratula a babához, mikor születik?

2014. jún. 3. 13:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Roland, Milán, László
2014. jún. 3. 16:04
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :) Önmagában minden név szép a maga módján. Július 18-a a kiírt időpont, de fejlett baba, ezért talán kicsit korábban érkezik. Mindenképpen megírom mi lesz a neve, mi amivel eddig szemezgetünk az a Dávid (legesélyesebb), Martin, Noel. De még kitudja.
2014. jún. 3. 18:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Mátyás, Nándor, Kristóf, Bálint, Zoltán
2014. jún. 4. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!