28 hós gyereknek milyen komplex multivitamint lehetne adni?
Hallottam gumicukrosról meg rágótablettáról, de nem tudom az utóbbi bevállna-e ilyen kicsinél. A gumicukros kissé nem tetszik, mert a sima gumicukor is egy csomó trutyi sztem(mindenféle rosszaságot beletesznek)
Azért adnék mert a körmén megjelentek a fehér vonalak és a c-vitamint és esetleg béres cseppet rendre elfelejtem...
köszi
Kids szopogatós tabletta???(Forever)
Áfonya ízesítésű,csak természetes 92 féle vitamin,nyomelem,ásványi anyag!
Az ilyen gyógyszergyáros patikai gumicukros izéktől rosszul vagyok amik nagy átvágások sztem!
Ennyi idősen a kisfiamnak még nem rágós, hanem kanalas (folyékony) multivitamint adtam, de nem állandóan, hanem inkább szerzoban (megfázás stb.) vagy kúraszerűen.
Ezeket váltogattuk (mindegyik normális, gyógyszertában kapható készítmény):
- cebion multivitamin
- marslakócskák multivitamin szirup
- vitacolan üveges (narancs ízű- ezt máig nagyon szeretjük, pedig már ovis)
Nagyjából hasonló árban vannak, a vitacolan a legjobb ár/érték arányú, de váltogattuk, illetve mindig azt veszem, ami épp akciós ezek közül.
...előző vagyok: természetesen megkérdeztem a házi gyermekorvosunkat, ő is ezekből ajánlott.
Ne felejtsd el te sem megemlíteni vagy rákérdezni, mert pl. a picinek adott D vitamin (vigantol) miatt- ami van ezekben a multivitaminokban is- előfordulhat túladagolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!