Wc szűkítős kérdés? Nem mindegyik wc-re jó?
Figyelt kérdés
Ilyet vettünk ma,vagyis nem pontosan ilyen,de ugyanilyen matricás..Az auscanba lehet venni 700 ft-ért.Nem jó a wc re.Se úgy ha rárakom,se úgy hogy ha a deszka alá rakom.Hogy rakjam rá?Hagyományos wc-k van semmi extra.Előre is köszi
2009. dec. 30. 17:34
1/6 anonim válasza:
Hát én is vettem annak idején ilyesmit és nem volt jó a wc-re, aztán vettem egy drágábbat gondoltam az jó lesz rá, de az sem volt tökéletes.Ráírják, hogy mindegyik wc-re jó aztán mégsem :(
2/6 anonim válasza:
Nekünk is van ilyen,de belecsúszik a fele a vécébe.Többféle méretű vécé van,nehéz megtalálni a jó szűkítőt.Mi végül az egész ülőkét lecseréltük,egy olyanra,amin alul a felnőtt méret,és arra ráhajtható a gyerekméretű ülőke,így nem foglal külön helyet,és stabil,nem csúszkál,biztonságos.
3/6 A kérdező kommentje:
Akkor mehet a kukába?
2009. dec. 30. 18:04
4/6 anonim válasza:
Második vagyok.
Ha nem stabil,a gyerek meg fog ijedni rajta,és elakad az egész szobatisztaság-project.Keress vmi más megoldást.
Érdekes különben,h anyukámék vécéjére jó, a miénkre nem.
5/6 A kérdező kommentje:
És hogy lehet venni megfelelő méretűt?Mérjem le a wc-t?Mert igazából méretre jó lenne,de csúszkál rajta össze vissza:S
Ti hogy,vagy hol vettétek?
2009. dec. 30. 18:41
6/6 anonim válasza:
Szia.Én ilyet vettem és jó a vécénkre.Alul van 2 pöcök amivel állítható,a wc belső átmérőjére.Sima hagyományos műanyag deszkánk van,stabilan áll rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!