Horzsolásokra, sebekre szoktatok valami kenőcsöt vagy fertőtlenítőt használni?
Figyelt kérdés
Most , hogy itt a rövidnadrágos szezon a kisfiam térdén már van is egy szép horzsolás. Tudom, hogy lesz még bőven csak azt szeretném tudni, hogy ti szoktatok rá kenni valamit, hogy gyorsabban gyógyuljon, fertőtlenítitek valamivel?2014. máj. 27. 12:15
1/5 anonim válasza:
Lemosom, és utána aloe first-öt fújok rá neki, ez az egyetlen termék amit használok és bevált.
2/5 anonim válasza:
Én Octenisept fertőtlenítő sprével szoktam lefújni.
3/5 anonim válasza:
Ha esetleg rosszabb féle ,akkor Betadine vagy lemosom és bekenem Sudocrem-el vagy Neogranormonnal.
4/5 anonim válasza:
Ha nagyobb seb, akkor Betadine.
Amúgy meg nem kenegetem.
Engem se kenegettek kis koromban és nem esett le a lábam...
5/5 anonim válasza:
Igen, Octenisept a legjobb szerintem, mosás nélkül is lehet a sebre fújni és hámosít is. Sajnos már 2 hónapja nem tudom beszerezni, mert hiánycikk, úgyhogy felkészülve a nyárra helyette vettem Betadine kenőcsöt és Septodine sprét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!