Miben alszik babátok ebben a melegben?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6,5 hónapos, de nagyon izzadós típus. Miben lenne jó altatni? Tegnap hosszúújjú rugdalózót adtam rá és a vékony alvózsákban alszik. Éjszaka nagyon izzadt volt a nyaka, sokat mocorog. Ma csak egy számmal nagyobb hosszúújjú bodyt adtam rá,mert ugyea keze kint van és egy kiszoknit. Nagyon melegvan a szobában is, mi is csak egy pólóban alszunk.
Ha fázna még mindig tudok rá tenni pokrócot. Szerintetek így jó?
2014. máj. 26. 21:26
11/13 anonim válasza:
A fiam 2 éves, 25 fok van a szobájában. Kis trikó, pelenka és a legvékonyabb nyári hálózsák van rajta. Nem kell hosszú ujjú body, elég egy rövid ujjú és zokni sem kell hálózsák alá.
12/13 anonim válasza:
Nem csoda, ha meleg volt ilyen ölözékben, én is kigyulladtam volna. Ennyi idős kislány babámat egy lenge nyári napozóban altatom, vékony takaróval. Én is rugiban altattam pár napja, de ordított és felébredt, mert melege volt.
13/13 anonim válasza:
nálunk 27 fok van éjjel. ujjatlan bodyban alszik a 10 hónapos lányom, takaró nélkül (nem visel el magán semmit ilyen melegben, a bodyt is csak éppen hogy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!