Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg kicsi a babám?

Tényleg kicsi a babám?

Figyelt kérdés
8 hónapos, 7600 gramm és 70 centi.
2014. máj. 26. 13:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Megtiporta a lelkemet. Annyira büszke voltam rá, hogy milyen sokat fejlődött a kezdeti nehézségek után. Egy mondat, és az ember lánya elgondolkodik, hogy tényleg nem jól látom a dolgokat, tényleg picike még mindig?
2014. máj. 26. 14:29
 12/16 anonim ***** válasza:
7100 gr és 72 cm volt a lányunk 8 hónaposan, pedig ő a 40. hét elején született.
2014. máj. 26. 14:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Legyél rá büszke ezután is, és ne foglalkozz azzal az ismerőssel. Egyvalaki leszólta, gondolom az összes többi ismerős meg megdícsérte. Akkor melyik vélemény nyom többet a latba? Nem tudom mennyire közeli ismerős, de szégyellhetné magát. Akkor sem kritizáljuk meg a másik babáját, ha tényleg kicsi lenne, vagy csúnyácska, vagy akármi.
2014. máj. 26. 14:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Összeszedem magam! Tudom ,hogy nem szabadna adni 1 ember véleményére. De ha 30-an azt mondják hogy jó, 1 valaki pedig azt, hogy nem jó, biztos az az 1 lesz, akinek a véleménye sokáig motoszkál a fejedben.
2014. máj. 26. 14:51
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem kicsi, az én lányom 8 hónaposan 7800 gramm és 70 cm volt, a doktornő pont, hogy azt mondta rá, "mekkora, szép egészséges baba" ...

szerintem persze túlzás a mekkora szó, mint jelző, mert egy teljesen átlagos testalkatú hurkás, formás babáról van szó, de száz szónak is egy a vége: ez a magasság és súly Teljesen rendben van egy 8 hónaposnak.

2014. máj. 26. 15:41
 16/16 anonim ***** válasza:

Mit fogalkozol hülyékkel? Sok esze lehet, ha ilyet mond, másik- én senki gyerekére semmilyen megjegyzést nem teszek, mert nem szép, kivéve_ de szép, de okos,ilyeneket, de semmi, de nagy, de kicsi, de sovány, de kövér. Nem kellene ezt már tudni ebben a korban?

Ahhoz képest, hogy 33. hétre született óriási a bébid, nyugi, nincs semmi lemaradása.

2014. máj. 26. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!