Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan alakíthatom ki 5 hetes...

Hogyan alakíthatom ki 5 hetes babám napirendjét?

Figyelt kérdés
Mindig ugrál minden időpont, de jó lenne ha nagyjából állandó volna, mondjuk a fürdetés... nekem a 9 óra lenne a legjobb mert apa akkor jön haza. de ahhoz úgy kell mennie a délutáni alvásoknak, meg evéseknek, meg sétának. Hogy csináljam?
2008. júl. 29. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges fix órákhoz alakítani az egészet,mert úgyis minden attól függ,h mikor kel reggel.Persze van,aki azt mondja,h ébresztő órával kell beállítani a napirendet.Te sem mindig egy időpontban eszel, allszol,végzed a házimunkát, netezel stb..

Legalábbis én ezzel így vagyok.Az esti fürdést meg nem lehetetlen megcsinálni egyedül.Aztán majd kiviszi a férjed,ha megön.(Ha császárral szültél és nem emelhetsz,akkor meg egy lábosban 3-4 fordulóra vidd be a vizet.)

2008. júl. 29. 18:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem már 6 hetes mult a babám, de még mindig sehol semmi rend. Igaz, én inkább igény szerint táplálom, mint időre, de örülnék egy rendnek, mert így nem merek elindulni vele sehova. Vannak napok, mikor 3-4 óránként szopik, de van, hogy óránként... Ez így elég bizonytalan..

Én annyival próbálkozom, hogy igyekszem délben, 3-kor és 6-kor etetni, ha éhes, lefoglalom, és nyújtom az időt, de persze ez nem mindig sikerül . A fürcsi is 8-kor van, de ha nyűgös, álmos, akkor már 7-kor, ha fennt van és elvan, és nem is nézzük az időt, van hogy később.

Én azt olvastam, hogy 3 hós kor körül alakul ki a rend, ezért még én sem vagyok türelmetlen. Valami majd lesz.

A lényeg, hogy rendszer legyen, hogy mi mi után jön. Pl ebéd után séta, fürcsi után cici, és akkor tudni fogja, mikor mi jön.

2008. júl. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!