Mi történik, ha nem kezelik a szájpenészt?
Esetleg rendelni? Vagy valami rokon aki Magyarországon lakik elküldené postával?
Homeopátia esetleg? Sajnos nem vagyok angliai. A kamilla jó lehet, szerintem avval nem ártasz még akkor sem ha nyel le belőle. A szódabikarbónát én nem alkalmaznám. Bár még nem hallottam ezekről a gyógymódokról. Remélem sikerül megoldást találj vagy megoldódik magától ha megerősödik az immunrendszere... remélhetőleg. :)Vagy esetleg menj másik orvoshoz ha tudsz, hátha ő mást lát, vagy másként áll hozzád. Itt sem egyformák az orvosok, talán ott sem mindenki olyan..
a kissebbik fiamnál 2x is volt babakorában szájpenész!
nekünk doki citromlé és víz 1-1 arányú keverékét javasolta és mind2x bevált!
Tiszta,steril gézlapot az újjadra tekersz,belemártod ebbe a citromos vízbe és amilyen erőssen csak tudod jól ledörgölni a baba száját belülről:nyelvét,ínyét,oldalt a száját stb persze azért úgy hogy ne fájjon viszont határozottan ledörgölni!
És igen probiotikum:nekünk még azt is mondta a doki,hogy azzal kenegessem a letisztított száját belülről,hogy vissza álljon a száj ph értéke!
Játékokat,csörgőket,cumikat,cumisüvegeket pedig jól kifertőtleníteni,sterilizálni!
Remélem tudtam segíteni!
Jobbulást a picidnek!
rózsaolajjal kezelheted, ha nem az akkor sem lesz semmi baja
és recept nélkül is kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!