Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit "kell", "kellene"...

Mennyit "kell", "kellene" híznia egy anyatejes babának havonta?

Figyelt kérdés
A második hónapban a kislányom 80 dekát hízott, azt mondták, sok. Most a 3. hónapban 35 dekát hízott,azt mondták, kevés. Tej lenne, de ennyit eszik. Beletömni meg nem tudom....
2008. júl. 29. 15:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha ennyit eszik, akkor ennyit eszik. Ha nyugodt és egészséges akkor nem gond. Nekem is mondták hogy a kislányom sokat hízik, aztán beállt szépen. Igaz nem egy deszka, de egészséges és jókedvű és ez a lényeg. Ha meg majd hosszabb távon nem hízik eleget, akkor meg úgy is elküldenek ahova kell, vagy megmondják mit hogy tegyél. Ne aggódj! Ha meg észreveszed hogy vmi nincs rendben akkor meg elviszed orvoshoz úgy is!
2008. júl. 29. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
hát én úgy tudom hetente 20, tehát a 80 az tökéletes. Attól meg hogy kevés, és hogy éhes marad a babád ne félj, mert az az első amiért "szólnak". Amúgy az én babám 2 hetes 2850nel született és most 3110. Ma viszont hogy ilyen meleg van fele annyit evett mint máskor. tudják ők mennyi kell nekik:)
2008. júl. 29. 16:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem több mint 1 kg-t hízott a gyermekem az első három hónapban (havonta!). A gyerekorvosunk mondta, hogy ez egy kicsit sok, de nem baj, mert gyönyörűen fejlődik, szép erős baba, és majd beáll. Nem fogom éheztetni azért, hogy megfeleljek a nagy könyvben megírt adatoknak :-)
2008. júl. 29. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt mondják heti 20 dkg a norma.Nálunk ez 32-35 dkg.A doki szerint nem gond,hisz szépen fejlődik.Szerintem ne izgulj,ha gond lenne szólnának úgyis,vagy írnának valami étvágyhozót neki.
2008. júl. 30. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!