Mit jelent ha egy kisbaba foggal születik?
Figyelt kérdés
Kishugom foggal született! szerintetek ez mit jelent? vagy egyáltalán vmi babona erre vagy jelentés? mi lesz azzal a fogacskával? kihuzzák? vagy sem?2009. dec. 29. 19:47
1/5 anonim válasza:
állítólag "boszorkány" :)) akinek foggal születik a babája, általában nagyon büszke rá, mert igazán ritka. később majd el lehet neki mesélni :)
2/5 anonim válasza:
ja, biztos , hogy nem fogják kihúzni, első voltam. az neki az a fog, ami másnap 3-6-9 hónaposan jön, kinek mikor :)
3/5 anonim válasza:
akkor ő táltos. olvass utána a neten.
4/5 anonim válasza:
Ha majd nő a foga és esetleg útban lesz, lehet hogy kihúzzák. De ha jó helyre nőtt a fogacskája, akkor nem nyúlnak hozzá.
Fényképezzétek le, hogy tudjon majd a suliba büszkélkedni vele, mivel nem mindennapi dolog. :)
5/5 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy a nagy emberek születnek foggal. Napóleon is foggal született!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!