Mennyire van ertelme legzesfigyelot vasarolni?
Szerintem nagyon hasznos,főleg,ha kisfiatok van,mert náluk fordul elő leginkább a bölcsőhalál.Nálunk-most 4 hónapos a kisfiam-hála Istennek csak egyszer riasztott,de ha nincs, akkor most lehet, hogy nem egy boldog anyuka lennék, hanem egy roncs.Tény, hogy van téves risztás is,de inkább risszon fel álmomból tévesen, mint arra ébredjek, hogy elvesztettem a legféltettem kincsemet!
Aki hülyeségnek tartja, az rizikózzon nyugodtan,de én azt mondom, hogy nagyon hasznos is lehet.
Szia!
Nálunk ez nem volt kérdés, vettünk. Ha valamit ki lehet küszöbölni és megtehetjük, akkor kutya kötelességünknek éreztük, hogy megvegyük. 8 hetes a kislányunk és háromszor riasztott, amiből kettő fals volt, mert lemászott róla. Egy viszont éles. Szerencsére már a hangjától is fölébredt, így már éber volt amikor fölkeltettük. (Persze rohantunk hozzá és a torkunkban dobogott a szívünk.)
Én úgy tudom általában elegendő, ha csak fölkeltik a babát, akit éleszteni kell, azzal nagyobb baj van. Én például bár tanultam az újraélesztést, fogalmam sincs, hogy éles helyzetben tudnám-e a tanultaknak megfelelően alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!