30 fokos melegben adnátok sapkát egy 2 hónapos gyerekre?
Figyelt kérdés
2014. máj. 23. 08:43
11/16 anonim válasza:
Ha 30 fok van árnyékban is,eleve nem tolom a napra a gyereket.Vajon miért akarja letépni magáról a göncöket?Aki meg arra is lusta hogy figyeljen rá,az minek szülte a világra?Nekem van egy 10 éves makkegészséges kislányom.Soha nem öltöztettem túl,de mindig figyeltem az egészségi állapotára normális kereteken belül.
12/16 anonim válasza:
Igen de például ha el kell menned vele valahová akkor elkerülhetetlen hogy néha a napra told a kocsit.
13/16 anonim válasza:
Mindig van árnyék valahol,ha nem egy sivatag közepén vagy.Ilyen apró gyereket meg nem muszáj kánikulában kivinni.A mi babakocsinkon volt felhajtható tető,vagy minek hívják.És át lehetett fordítani,hogy merről tolod.Az hogy pár másodpercig éri a napsugár,az nem gond.De nem álltam le órákig pletyózni,miközben a gyerek hőgutát kapott a kocsiban.:)Amúgy meg nem igazán érdekel,hogyan kínozzátok az ivadékaitokt.Vannak,akiknek nem lehet jótanácsot adni.:)
15/16 anonim válasza:
én továbbra sem értem, hogy hogy van kitéve egy 2 hónapos gyerek 30 fokban közvetlen napfénynek. A kicsiket a babakocsiban nem véletlenül védik a naptól.
16/16 anonim válasza:
Én nem vagyok normális,hogy ilyen sötét pitsáknak akarok tanácsot adni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!