Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor kell tenni a fulbevalot...

Mikor kell tenni a fulbevalot a picurnak?

Figyelt kérdés

Mikor megszuletik a korhazba be teszik ha kerem de valaki azt mondja nem jo akkor tenni mikor ojan pici van aki azt mondja hogy ojankor kell.

mit tegyek ??/segitsetek tapasztalt kis mamak?? 32hetes kis mama vagyok .

2008. júl. 29. 13:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Régebben nem volt más, cak az, hogy a kórházban szúrják ki. Nekem is ilyen van, és semmi bajom nem volt tőle. De most már sokan később csináltatják meg, elviszik a babát kozmetikushoz vagy piercingeshez. Én is inkább várnék vele.
2008. júl. 29. 13:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Akkor teteted,amikor szeretnéd.

Én nem akartam a kh-ban.Majd amikor megy oviba,akkor megkérdezem tőle,h szeretne-e fülbevalót,vagy sem.

2008. júl. 29. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Mikor a középső fiam született (5 éve), akkor a kórházban egy anyuka ki akarta szúratni a kislánya fülét, de a nővérek nagyon le akarták beszélni róla. A végén az anyuka mégsem tetette be a fülbevalót.
2008. júl. 29. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is akkor viszem majd el a kislányomat, ha Ő maga kéri. Felesleges akkupunktúrás pontokat nyomhat, ami akkor is van, ha Ő kéri, de legalább saját döntése. Én a keresztelővel is így vagyok.
2008. júl. 29. 15:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a kórházban megcsinálták és én örülök, mert mire haza értünk már el is felejtette. Három nap után jöttünk haza. A kozmetikus soha nem olyan steril mint a kórház. A nőiséghez pedig szerintem a fülbevaló is hozzátartozik, és felnőttkorban sokkal nagyobb a valószínűségnek az allergiás reakcióra, legalábbis nálunk a családban ez a tapasztalat.
2008. júl. 29. 15:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 9 hónaposan szúrattam ki a lányom fülét, a kozmetikus úgy remegett mint a nyárfalevél.'4 hónaposan úgy kitépte hogy szakadt a füle is.Most 31 hónapos, és legközelebb csak akkor lesz ha Ő kéri.
2008. júl. 29. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!