Téli baba lesz, családi házban lakunk, nincs sok lépcső. Milyen babakocsit vegyek?
Fontos, hogy téli baba lesz, családi házban lakunk, nincs sok lépcső. Érdekelne, hogy nektek milyen van, és ogy hol, mennyiért vettétek!
MOst jelenleg a Gracok, illetve a peg perego tetszik, de a graco inkább!
Érdekelne még az is, hogy a Graconál a mózest is bele tudom rakni a vázra?
Amúgy györi vagyok!(vásárlás szempontjából)
Attól is függ a választás szerintem, hogy mennyi pénzt szánsz, vagy tudsz a a babakocsira szánni. Sógornőmék Graco Quattro Tourt vettek, az úgy működik, hogy a hordozót úgy teszed a vázra, hogy a sportrész is rajta van, a mózes az nem e merev vázú, hanem textilmózes és azt is a sportrészre teszed rá, tulajdonképpen bele kell csak úgy szorítani. Amúgy jó kocsi, a hordozóhoz van talp is. Én Jané Nomádot vettem, kemény mózes van hozzá, simán csak a vázra kell rögzíeni, a hordozót is rá lehet ugyanúgy sportrész nélkül pattintani, viszont nincs hozzá talp. Az ára viszont nagyon húzós. Élesben kb. két hét múlva tudom kipróbálni.
Egy jó ismerősömnek peg-perego van, kemény mózessel, hordozóval, eddig nagyon meg vannak vele elégedve, de az is nagyon drága volt.
Ha nincs sok lépcsőd akkor nem lesz gond, ha nehezebb a kocsi, azzal nem igazán kell foglalkozni. Nem tudom a családi házhoz milyen útviszony "tartozik", ha rossz akkor érdemes nagy kerekű kocsit választani. A Graco, Jané jó erre a célra. Ha olyat nézel amihez nincs mózes akkor fontos, hogy vízszintesig tudd dönteni.
Amúgy iszonyú nehéz a döntés szerintem én is csak remélhetem, hogy jól döntöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!