3,5 honaposra ilyen idoben adtok sapkat?
Figyelt kérdés
Csak atmeneti sapkaja van, ami mar nagyon meleg neki. Nagyon bele izzad, igy azt nem adnam ra.2014. máj. 22. 10:51
2/7 anonim válasza:
Igen, nyári kalapban megyünk ki.
3/7 anonim válasza:
Három hónapos éppen, tegnap már nem adtam rá, dögmeleg van, pláne a mózeskosárban szélvédetten.
4/7 anonim válasza:
Én sem adtam rá,csak estefele vékonyat.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Felhívtam a védőnőmet és kikértem a véleményét ezzel kapcsolatban is. Ő sem javasolja a sapkát, maximum egy nagyon vékonyat a nap ellen, de mivel amúgy is árnyékolom a b.kocsit, így azt mondta, hogy felesleges és szellőztessem csak nyugodtan :)
2014. máj. 22. 12:46
6/7 anonim válasza:
Ilyen melegben nem adok, de este már adtam egy vékony nyári sapit.
7/7 anonim válasza:
napon kalap kell, vagy szél ellen védő. ha ezeknek nincs kitéve, akkor fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!