Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van az hogy ha a babámat...

Miért van az hogy ha a babámat elaltatom és leteszem akkor felébred? 3hónapos. A kezemben alszik 1-2 órát is, de ha leteszem, felébred.

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerinted?:)

Mert nálad, illetve a közeledben jól érzi magát. Ahogy leteszed, ott meg már érzi, hogy nem a kezedben van és nem a közeledben.:)

Hozzá kell szoknia, hogy aludjon úgy is, hogy nem állandóan kézben van.

2014. máj. 21. 18:41
 2/6 anonim válasza:

A giroszkópot ki kell kapcsolni, alul van egy kis pöcök "ON/OFF" felirattal.

Állítsd OFF-ra!

2014. máj. 21. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha felébred, ne vedd fel. Akkor sem, ha sír egy kicsit. Hozzá szoktattad, hogy csak a kezedben aludjon el.
2014. máj. 21. 19:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy fázik, vagy hideg a lepedő/felület, amire leteszed. Hiába van már meleg, a babák hőháztartása még nagyon egyenetlen, lehet, hogy kevés rajta a ruha.

Azt a legtöbb baba imádja, ha puha plédbe (nem kell vastag) begöngyölöd.

Alakíts ki neki más alvási szokásokat, pl. rongyi markolása. Tedd le és simogasd körkörösen a pocakját. Te is akkor tudod tenni a dolgodat vagy pihenni, ha alszik a baba, de ha a kezedben alszik, meg vagy lőve!

2014. máj. 21. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy oldottam meg, hogy a mózesba tettem bele, ha felébred, akkor megkapta a cumit, megsimiztem ott voltam mellette, de nem vettem vissza fel, szerencsére nem sírt, nem sírós fajta. Kb egy hétbe telt és megszokta, hogy nem a kezemben alszik. Most 6hónapos mindenhol egyedül alszik el, amint látom, hogy fárad megyünk aludni. Megkapja a cumit és pár perc alatt el is alszik.
2014. máj. 21. 23:34
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat! próbálkozom,mert tényleg nem tudok tőle semmit se csinálni!
2014. máj. 22. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!