Meddig változik a babák szeme színe? Hónapokban vagy
hetekben lehet erről beszélni?
Figyelt kérdés
Úgy örülünk hogy a kisfiunk kék szemmel született,de nem tudjuk meddig változhat meg.Nagyon szeretnénk ha ilyen maradna és nagyon jól áll neki ez a szín. :-)))
Ma 6 hetes.
2009. dec. 29. 14:48
1/7 anonim válasza:
2 éves korig változhat a baba szem színe.
2009. dec. 29. 14:51
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Most egy kicsit szomorú lettem :-(((
2009. dec. 29. 14:53
3/7 anonim válasza:
nekem 1 éves koromig még kék szemem volt,utána váltott,kb 6 éves koromig volt zöld,azóta meg barna :-)
2009. dec. 29. 14:56
4/7 anonim válasza:
Én ma olvastam egy könyvben, hogy 1 éves korig változik. Élesben még nincs tapasztalatom, még csak kismama vagyok.
2009. dec. 29. 15:14
5/7 anonim válasza:
Szia!
5 éves kisfiam kék szemmel született, idén nyárig zöld szeme volt,most kezd a fekete kör mellett barnulni:(
2009. dec. 29. 15:18
6/7 anonim válasza:
Én is úgy tudom,hogy 1 éves kor körülig változik,de gyakorlatban nem tudom,mert a lányom már barnával született.
2009. dec. 29. 16:35
7/7 anonim válasza:
Lanyom kek szemmel szuletett,mint a babak tobbsege,4honaposan kezdett barnulni, most szurke es barna csikok vannak benne, remelem h kek szeme lesz mint nekem,de apja fajtaja.. :) 8 hos kislany anyukaja
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.