Sportcipő kérdés?
Figyelt kérdés
Akinek a gyerkőcének szupinált cipőt kell hordania az milyen sport cipőt ad rá?2014. máj. 21. 12:46
1/9 anonim válasza:
Bőr zárt cipőt, ami sportosabb fazon!
4/9 anonim válasza:
Egy Nike bőr soortcipő is így néz ki mint a fentiek
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,jöhetnek még! :) De talán még ezek sem olyan sportosak :(,nagy gondban vagyok,mert olyan furin néz ki tréning alsóval.Egy Niket én néztem neki,megfogdostam,jónak tűnik,de még vacilálok!Másfél éves a lányzóm és a doki azt mondta hogy simán kinőheti,mert korán vittük és szemre talán jobb a talpija! :)
2014. máj. 21. 13:45
6/9 anonim válasza:
a múltkor volt itt egy ugyanilyen kérdés és ott azt tanácsolták anyukának,hogy nyugodtan vegyen egy pl nike sportcipőt csak tegyen bele szupinált talpbetétet!
7/9 A kérdező kommentje:
És ilyen talpbetétet hol lehet venni?Vagy ez az amit az orvos ír fel?Mert azt mondta nekünk hogy 3-4 éves korában vigyük vissza és ha még akkor is ilyen befelé dölő lesz a lába akkor csináltatunk talpbetétet!
2014. máj. 21. 17:41
8/9 anonim válasza:
nem csináltatott hanem lehet ilyet kapni.
Megpróbálom megkeresni neked azt a kérdést mert linkeltek is olyan talpbetétet!
De azér googleba te is rákereshetsz!
9/9 A kérdező kommentje:
Okés,köszi az infót!!Rá keresek!! :)
2014. máj. 22. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!