Anyukák, akinek a babája főzeléket evett vacsira ugyanúgy aludt éjjel is?
Diétára fogták 7 hónapos babámat. 10,5 kg 71 cm. 4520-al született.
Reggelire kap 200 ml tápszert. Tizóraira egy üveg gyümit. Ebédre főzelék. Uzsira 170 ml sinlac. Vacsira főzelék.
Minimum egyszer megébred. Eddig végig aludt.most felírt de vissza is alszik.
Gondoltam még a fogzásra mert ismét nagyon folyik a nyála már 2 kint van.
8-as vagyok. Bocsánat, de a fő kérdésedre nem válaszoltam. A lányunknak soha nem befolyásolta az alvását az, hogy mit evett. Teljesen mindegy volt neki, hogy anyatej, tápszer, főzelék, vagy tejpép. Ugyanúgy aludt reggelig, majd a fogzás kezdetétől ugyanúgy kelt rengetegszer.
Ha te azt tapasztalod, hogy a főzelék miatt kel fel, akkor ne azt add utoljára. Ha ragaszkodsz a Sinlachoz, akkor legyen az az utolsó étkezése, bár én 7 hónaposnak biztos, hogy tápszert adnék lefekvés előtt.
1es válaszoló.
azért egy fél éves babának még nem kéne normál esetben kiváltani a vacsorát, naponta 1x főzi, egyszer gyümi lenne a normális, hisz még a fő tápláléka az anyatej lenne. szóval ilyen értelemben az anyatejet cserélted le tejpépre, helyedben hagynám ezt a vacsi dolgot és csak megszoptatnám.
de ez csak az én véleményem, nyilván az orvos jobban tudja, de komolyan nem értem...
kérdező, szerintem talán endokrinológus lehetne megnézetni első körben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!