Hol aludjon a baba (az elején) , velünk egy szobában vagy külön az ő szobájában?
Szia, az én lányom most 6 hónapos és még a mi szobánkban alszik, de külön ágyban. Éjszakamég 3x kell fel szopizni, és amikor külön szobába tettük, mire odaértem a nyöszörgésére, neki ki voltak pattanva a szemei és esze ágában sem volt visszaaludni :-). Amikor a mi szobánkban van, már hallom a cuppogást jszaka és úgyeszik, hogy fel sem ébred rá. Így mindenki jobbat alszik. Amúgy, amíg meg nem született a lányom, én is úgy gondoltam, hogy külön szobába fogom altatni a kezdetektől fogva, de rájöttem hogy ez nagyban függ a gyerektől is.
Hallgass az ösztöneidre, azok meg fogják súgni, mi a legjobb neked és a babádnak. Nincskétegyforma gyerek-szülő páros.
Nővéreméknél az első sokkal nyugodtabban aludt külön szobában, míg a második most 2 éves, és most volt hajlandó a másik szobában aludni.
Van olyan ismerősöm is, aki úgy oldotta meg, hogy ő költözött át a gyerek szobájába, és éjszakánként átszökdösik a férjéhez :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!