Anyósim azt mondja, hogy ne keltsem fel a két hetes babát. Majd felkel, ha éhes lesz. Igaz ez?
Mindenképpen konzultálj a védőnőddel.
A tápszernél nagyon fontos, hogy a lehető legpontosabban kövesd a dobozon lévő utasítást.
tápszeres babának a 2 hét alatt 1 kg hízás rengeteg!!!
Túleteted!! Ez nem jó a gyomrának. Az egész cumisüveg mit jelent?
Szerintem neki elég lenne még 100 ml kész tápszer vagy max. 120 ml kész tápszer, de annál több semmiképp!!
Anyatejes babánál nem baj, a nagymértékű hízás, az anyatej amúgy is könnyebben kiürül a szervezetből. Anyatejjel nem lehet túletetni, de tápszerrel igen.
nem kell felkelteni igaza van az anyósodnak.
akkor kell kelteni ha muszáj ennie valami miatt pl sárgaság vagy alacsony a súlya, nem eszik eleget valami miatt, ha amúgy minden rendben vele nyugodtan aludjon, ne zavard meg, mert aztán kellhetsz majd a későbbiekben mert megszokja.
Én az elején kelltettem a fiam mert be volt sárgulva és aluszékony volt, de amikor elmúlt akkor már hagytam aludni este, akkor etettem mikor felkelt. Így elkezdtek kimaradni az esti kajálásai elején csak egy ilyen étkezés aztán jött a másik kettő is hamar így hamar átaludta az éjszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!