Párom nem akar menni a 2 hetes babánkkal anyuékhoz menni? Mit tegyek?
igaza van a párodnak,jöjjenek anyukádék elvégre is ilyenkor ez a szokás!Neked is pihenésre,regenerálódásra van szükséged meg a 2 hetes picikédnek is!Baja nem lenne de azért ez így mégsincs rendjén!
Az én anyukám az első pár hétben azt se tudta mivel segítsen,itt sürgött-forgott,főzött,mosott,takarított,segített nekem nemhogy még én vigyem őkelméhez az unokáját:(
De a férjednek miért kellene mennie? Pakolj be a kocsiba és irány, ha ezt látod helyesnek. Nehéz megmondani, ki hogyan kellene, hogy csinálja, bár ezen az oldalon ez az emberek heppje.
Ha te belül érzed, hogy szeretnéd, hogy anyukádék az otthonukban lássák a kicsit, és a párod nem egyezik bele, vidd el egyedül. Simán lehet, hogy csak nem akar anyukádékhoz menni, és nem a gyerek miatt. Beteg biztosan nem lenne a baba, jövő héten nyár lesz.
Szerintem mond meg a férjednek, hogy míg ő dolgozik, te elmész a szüleidhez a kocsival, és mire hazaér, már otthon is vagytok. Persze a férjed tudtával, de így neki nem kell mennie.:)
"Nehéz megmondani, ki hogyan kellene, hogy csinálja, bár ezen az oldalon ez az emberek heppje. "
Már bocs 18-as. De ő kikérte a véleményünket mi meg mondtuk ha nem akarja nem fogadja meg a tanácsokat az ő dolga!
persze hogy meg mondják mit csináljon ez egy ilyen oldal tudod kérdez válaszol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!