Miért nyalogatja mindig a 6 hetes babám a száját?
Figyelt kérdés
Amint felébred már kint a nyelvecskéje,és állandóan a szájját nyalogassa,néha kicsi buborékok jönnek ki neki.Köszönöm a válaszokat.2008. júl. 28. 21:40
1/4 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálja az utóbbi időben:-) Szerintem éhes, és cicit keres:-)
6 hetes "anyuka"
2/4 A kérdező kommentje:
Szia,nemhiszem hogy éhes lenne,mert úgy teleeszi magát hogy ha felveszem vigyázni kell nehogy megnyomjam a hasát,mert akkor visszajön neki.Csak egy kicsit zavar hogy mindig kint a nyelvecskéje.
2008. júl. 29. 06:06
3/4 anonim válasza:
Szerintem, de ez csak az én véleményem, ha úgy gondolod, hogy nem éhes, akkor lehet csak cicizni szeretné. Az én babám 2 hónapos és még mindig tapasztalom ezt a jelenséget. Evés után dugdossa a nyelvét és buborékozik. :) Olyan mint aki még szopizni akar. De ez csak egy reflex náluk. Én beszélgetni szoktam hozzá, elvonom a figyelmét és ezután hamar abbamarad a jelenség. Tudom pici, de próbáld elvonni a figyelmét.
Ja és azt írtad, hogy amint felébred...., pedig akkor lehet, hogy éhes.
4/4 anonim válasza:
Adj neki egy kis vizet v. világosra főzött teát.Nagy a meleg lehet szomjas.Az én lányom már 2 deciket bevágott ilyenkor.Ha a fején a kutacs be van horpadva akkor 100%,hogy szomjas.Az a rész ami még nincs neki összenőlve a feje tetején,ha megnézed nem mindig van behorpadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!