1/5 anonim válasza:
A nagykönyv szerint 1 éves korig.
2/5 anonim válasza:
En sose forraltam, mert a szentkiralyi vizet vettem es abbol csinaltam a tapszert. Egyedul ha teat fozok azt vizforraloval csinalom. Amugy 15 honapos most a lanyom. Tejitalt iszik de azt flakonos vizbol keverem, inni is a flakonosbol adok neki. Csaprol mi se iszunk nagyon moslek van itt a panelban. :S
3/5 anonim válasza:
Én is úgy csinálom, mint a 2-es, ugyanúgy Szentkirályit veszek, de a 1,5 l-est, nem az 1l-est, amire ráírták, hogy baba, mert ugyanaz a víz van benne, mint a 1,5 l-es mentes vízben. Ebből a 3 hónapos babámnak csinálom a tápszert.
3-4 éves gyerekeimnek mentes mizsét adok, nagyon jó víz, nátriumszegény és lúgosító hatása van, ugyanakkor szinte nulla a nitrit tartalma, ja és olcsó is. Én is ritkán iszok csapvizet, Szentkirályi és Mizse nálam a favorit. Nagyobb gyerekeknek lehet váltogatni, hogy ne mindig ugyanazt az ásványianyag mennyiséget vigyék be. Primaverát szoktam még venni néha Mizse helyett, vagy az Óbudai Gyémántot a nagyobb gyerekeknek.
A pici csak Szentkirályit kap vagy Jana Baby-t ritkán.
4/5 anonim válasza:
2-es vagyok. En is a 1,5 litereset veszem. Arban gazdasagosabb. :-) es valoban ugyan az van benne mint a tobbiben. Jana es tarsai se jobbak semmivel csak arban a dupkajat fizeted meg.
5/5 anonim válasza:
14 hónapos kisfiam simán megissza a csapvizet. Eddig /lekopogom/ semmi baja nem volt. Mi is iszunk csapvizet. Egyébként a gyerekorvosunknak feltettem ugyanezt a kérdést. Azt válaszolta, hogy 1 éves kor felett nyugodtan ihat csapvizet, ugyanis nagyon jó minőségű a magyar ivóvíz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!