3 Hetes babám tápszeres kb 3 napja az arcán pici holyagos patanás szerü pötyök jöttek ki. Lehet alergiás?
Figyelt kérdés
2008. júl. 28. 19:28
1/3 anonim válasza:
Nekem 6hós ikreim vannak,ők is tápiznak a kezdetektől,nekik is voltak ilyen pöttyeik kb 2-3hós korukra elmult. Vmi tejkiütés v. mi a neve. De az a biztos ha doki v védőnő látja.
2/3 anonim válasza:
Biztosan nem allergia. Ezt tejkiütésnek hívják, most ürülnek a szervezetéből az anyai hormonok. Majd szépen letisztul. De ha a gondolod a nyugalmad kedvérét mutasd meg valakinek ( védőnő, orvos)
3/3 anonim válasza:
Az én fiam 4 hetes és szintén pöttyös a pofija.Szinte mindig is az volt.Hol erősebben,hol kevésbé.A meleg is kiütheti.Azt mondják ez természetes,de azért mutasd meg a dokinak,vagy a védőnőnek ha találkoztok.Ja.ő szopizik,tehát a tápszer nem ütheti ki őt.Valószínű nálatok sincs összefüggésben.Én meg mindig azon gondolkodtam mit is ettem,hátha attól.Persze nem ettem semmi extrát,hisz szinte mindentőlkl megfájdul a pocija,így elég rövid a listám amit ehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!