Melyik pelust ajánlanátok? Olyat keresek, ami nem drága, de jó minőségű. Nektek mi az, ami bevált?
Figyelt kérdés
2009. dec. 28. 07:01
11/27 anonim válasza:
Nálam a Huggies vált be nagyon, most már majdnem 1 éve nem is vettem mást. A kisfiam a 2. gyerekem és már nagyon sokmindent kipróbáltunk a kislányomnál is elötte. Nála a Libero vált be a legjobban, de amióta felfedeztem a Huggiest azóta mást nem használok. A dm-be a legolcsóbb. A tescoba még akciósan is drágább mint a dm-be rendes áron.
12/27 anonim válasza:
Nálunk is a DM babylove vagy Huggies van itthon. Ezek jók és a DM-ben megvéve kedvezménnyel jó áron vannak.
13/27 anonim válasza:
Pampers - mikor akciós, akkor szoktunk több csomaggal venni, a Tescoban, Rossmannban renszeresen akciózzák, olyankor az óriás csomag 3500 ft körül van
14/27 anonim válasza:
Nálunk rossmanos, pampers voltak a befutók. Tulajdonképpen csk a liberot és tesco legolcsóbbat nem szerettük.
15/27 anonim válasza:
Nálunk a pampers a libero a lila és a zöld tescos is bejött ja és a babylove-os is.kipróbáltunk még néhány noname pelust is az nem jött be vagy kifolyt a cucc vagy kipirosodott a babám feneke töle.
16/27 anonim válasza:
Én a pamperst kétszer is próbáltam, de abba nekünk kaki nem maradt benn egyszer sem! úgyhogy a pamperstől sikítok.
Jobb a Libero, de itt is volt balesetünk.
próbáltam két féle névtelent, ezekből a pisi folyt ki rendszerint.
A kisfiam számára a legbiztonságosabb a DM-es babylove.
Így cáfolnám a "drága a legjobb" elméletet. Nem minden gyerekre passzol a pampers.
17/27 anonim válasza:
Mi a dm-es baby soft-ot használjuk. Sokat kipróbáltunk már, valójában én arra jöttem rá nálunk, hogy akkor folyik ki a pisi, ha valamit rosszul csinálok. És ha véletlenül nem cserélek időben. Néha előfordul, ha nagyon sokat mocorog a lányom, akkor félrecsúszik (főleg felül), akkor is kifolyik. De nálunk a lényeg, hogy pelusfüggetlen!!!!! Ez a pelus, amit írok, 28 db. 1000,-Ft. Igaz, nejlonos az anyaga, de ha a babád nem érzékeny erre (enyém nem szerencsére), akkor kevés olcsóbb pelus van szerintem! Egy próbát megér, ha nem idegenkedsz az ilyen típusú pelusoktól. 20 hónapos kislány anyukája.
18/27 anonim válasza:
Én mostanában rászoktam, hogy a Bambino pelust használom a kislányomnak. Nagyon jó nedvszívó és az ára is jó. Egy nagy csomag 2500 Ft körül van. Minőségre olyan mint a Tescós, nekem talán még jobbnak is tűnik. Pesten az M5-ös melletti Tesco előterében is szoktam venni u.ezt, az éttermeknél egy kis bódéban.
19/27 anonim válasza:
Mi Pemperst használunk és minden rendben vele, nem folyt ki még soha semmi, 7 hónapos a fiam.
20/27 anonim válasza:
Szia! Mi a Tesco-sat használjuk az olcsóbbikat. Nekünk bevált, nem folyik ki semmi belőle. Most a párom hozott a Profiból pelust, olcsó és jó, jobban tetszik mint a Tesco-s mert tépőzáras és nem ragasztós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!