Mi legyen a tápszerrel most? Mi legyen a cumisüveggel? Használ valaki MAMos cumisüveget? Hogy működik? Bővebben lent.
Vacsorára adj normál kaját, főzeléket, pl répa krumplival vagy sütőtök krumplival, ne tápszert vagy ha lefekvés előtt igényli akkor adj még tápszert. Nem írtál zöldségeket, csak gyümölcsöket adsz, meg krumplit? Csak mert a gyümölcs kevésbé laktatk mint a zöldség, persze 10óraira jó, de főétkezésnél inkább valami répa, sütőtök, cékla ilyesmit kéne.
Nálunk kb ilyenkor volt hogy elkezdett felébredni éjszakánként előtte átaludta, aztán így a vacsival ismét átaludta.
Még az lehet, hogy megtanult felülni és így felébred ezekre a mozdulatokra, nálunk volt pár ilyen éjszaka és akkor nem kérte a kaját.
Van a mamnak X lyukú cumija még azt lehet megpróbálni, nekünk az AR tápszer nagyon sűrű volt, így azzal etettem, lehet a tiétek is sűrűbb.
Én kaját csak kanállal adtam, sosem adtam cumiból, mondjuk nem is gondoltam rá, én azt tápszerre használtam csak meg vízre. Ha szereti a kanalat akkor azzal etesd, ne cumival.
Még annyit tudsz csinálni a cumival hamár megvetted, hogy tűvel kicsit tágitasz a lyukon.
Én hamarabb vezettem be a zöldségeket, mint 6 hó ezért furcsáltam. Akkor viszont itt az ideje, nyugodtan add a répát krumplival. Édes is, a gyerekek szeretik. A sütőtök is tipikus kaja amit szeretnek.
3 cseppes a cumi
és azért most vezettem be mert eddig nem fogadta el kanállal a gyümit sem,kb 4 hótól próbálkoztunk kisebb kihyagyásokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!