A hátul gombolós/patentos kis ruhák nem bántják a baba hátát, gerincét?
Figyelt kérdés
Nekem eddig fel sem tűnt a párom szólt most, hogy lehet fáj neki...?2009. dec. 27. 21:22
1/5 anonim válasza:
Szerintem patent nem ,a gomb meg ne legyen nagy !
3/5 anonim válasza:
szerintem sem bántja, ettől függetlenül én sosem semmiből nem vettem neki hátulgombolosat. számomra nem praktikusak. de ki hogy látja.
4/5 anonim válasza:
a lányom nem tűrte meg magán ezeket, neki zavarta a komfortérzetét. azóta hogy forog, egyedül felül stb és kevesebbet van háton, már rá lehet adni, de tanulva a korábbiakból, meggondolom h mikor húzzak rá iylet, pl alváshoz nem szoktam.
amúgy nekem sem estek jól kezemre ezek a fazonok.
5/5 anonim válasza:
Én nem adok rá hátul gombolós vagy patentolós ruhát. Szerintem kényelmetlen lehet neki. Képzeld el magadon azt a ruhát. Biztosan van olyan pontja, ami nyomja őt. Éjszakára még a borostyán láncot is kiveszem a nyakából. Olyan nadrágot sem adok rá, ami derékban gumis. Ráér még nyomni a pici hasát. Lehet, hogy túlaggódom az egészet? Ennek ellenére így teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!