Szerintetek kék marad már a szeme (kép)?
2014. máj. 11. 22:41
1/15 anonim válasza:
Ez inkább szürke, de úgy tudom, hogy ennyi idősen már kicsi az esély, hogy változzon a szemszín.
2/15 A kérdező kommentje:
Ennél kékebb a szeme, csak itt nem úgy látszik. :(
Reméljük marad így! Persze a arba is gyönyörű!
Csak szokták mondani, hogyha van világosodik akkor kék marad.
2014. máj. 11. 22:48
3/15 anonim válasza:
Kék marad! Apukájàét örökölte.:)
4/15 A kérdező kommentje:
Juj de jó lenne :-) Szemész ismerősünk is azt mondta, hogy maximum szürkébb lesz. Nem fontos, mert barnán is szeretném, csak kiváncsi voltam!;)
2014. máj. 11. 22:53
6/15 anonim válasza:
Az ên lányomnak 2 êvesen váltott kêkrõl zõldre.
7/15 A kérdező kommentje:
Nálunk 1 éves volt öcsém, mikor kékről barnára változott. Igaz a szüleimnek barna szemük volt. Csak érdekes, hogy1 évesen barnult be neki.
2014. máj. 11. 23:12
8/15 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a felállás, apa kék, én barna szemű vagyok. Kisfiunk kékkel született (olyasmi mit a Te babádé) és már azt hittem úgy is marad. Most 3,5 éves és egy jó ideje úgy látom, hogy barnás a szeme. Egy biztos, már nem olyan kék, mint baba korában. De mondjuk más színű napfényben, vagy lámpafénynél, néha még zöldnek is látom. :) Szóval én nem tudom eldönteni, hogy milyen színű a fiam szeme.
9/15 anonim válasza:
Ilyenkor még nem lehet pontosan megmondani, nekem másfél évesen barnult be a szemem... az egyik. Így azóta egyik szemem kék, a másik barna :D
10/15 anonim válasza:
Ha már világosodott, akkor szerintem is kék marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!