10 hónapos babának krumplival, vagy mással sűrítitek a főzijét? Hogy kell elkészíteni azt?
Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 18:03
1/6 anonim válasza:
Főzelék, nem pedig főzi.. Uramisten.. ennyi libát..
2/6 anonim válasza:
Szió!
Az én kisfiam is 10 hónapos.Épp most kezdem azokat a főziket adni neki, amit mi is eszünk. Szóval rántás, habarás, már nem nagyon variálok, bár van úgy, hogy az ő adagját kiveszem és egy kis teljes kiörlésű lisztel sűrítem(rántás, ilyesmi)
Már kenyeret is kap,én megbeszéltem a védőnőmmel is.
3/6 anonim válasza:
én főtt rizzsel és egy kis kocka főtt hússal szoktam összeturmixolni a főtt vagy párolt zöldségét, persze egy kis főzőlével vagy ha a húslevesből szedem ki a zöldséget, akkor azzal hígítva
4/6 anonim válasza:
Kukorica keményítővel sűrítek. Jobb, mint a krumpli, mert nincsen mellékíze. Lehet még rizzsel is.
5/6 anonim válasza:
Én is már lisztes rántással-habarással
6/6 anonim válasza:
Sehogy. Megfőzöm az éppen aktuális zöldséget, zöldségeket, leturmixolom és kész. Minek sűríteni, elég sűrű az. Lisztet meg pláne nem teszek bele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!