Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Okozhat a glicerines kúp...

Piroska és a farkas kérdése:

Okozhat a glicerines kúp görcsöt a babának?

Figyelt kérdés
Kislányom 6 hetes, vasárnap 9 nap után volt széklete, azt megelőzően 7 nap kellett. Csak anyatejes. Azt mondják, anyatejeseknél ez normális, ha a baba jó kedélyű, de ő már nem volt az... hőmérőzés, tea, melegvíz, laevolac hatástalan volt, a 9. napon egy kiskanál narancslé hozott pár óra múlva eredményt. Egyetlenegy pelenknyit. Létezik az, hogy tényleg annyira mindent hasznosít, hogy 9 nap után ennyi jöjjön ki? Azóta megint majdnem 1 hét eltelt a 3. naptól adtam neki 2x narancslét, hátha egy kicsit segít, de semmi nem jött. Lehet, h azért, mert nincs minek kijönnie? A múltkori eredményt teljesen jó állagú volt, azért is nem értem, h miért csak a 9. napra sikerült kierőlködnie, és nem tudom, hogyha glicerines kúppal próbálkoznék, az nem lenne-e felesleges, hiszen elvileg az lazítja, nadeha nincs mit...Egy szó mint száz, valahogy jó lenne beállni legalább 4-5 napokra, h a görcsölős napokat megúszhassa szegénykém, de nem tudom, hogyan.
2014. máj. 10. 11:23
 1/1 anonim ***** válasza:

6 hetes csecsemőnek NE ADJ narancslevet!!! nagyon savas, még a hozzátáplálás elkezdésénél sem szabad adni, ráadásul nagyon allergén, a kis gyomra meg egyáltalán nem tudja feldolgozni, egyszóval hazavágod vele az emésztő rendszerét.

ne csinálj ilyet többet!!!

ahogy írod, glicerines kúp lazítja, laevolac meg a cukor miatt gyorsítja az emésztést.

én a laevolacot választanám, sőt választottam is, kúraszerűen, 10 napig kapta, első nap 10ml, többi nap 5ml, majd 10 nap szünet, így 1,5 hetente volt egy pici kaki. teljesen felhasználta a tejet, egyszerűen nincs salak. egyetlen megoldás, ha többet enne mint amennyit hasznosít, de ez ugye nehéz, mert nem tömheted meg :)

mindenesetre narancslevet ne adj neki, akkor inkább cukros kamilla teát, de azzal is óvatosan mert az meg szárítja a beleket

2014. máj. 10. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!