Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet baja 4hos babamnak h...

Lehet baja 4hos babamnak h megevett kb 2-3 ek. Nyi reszeltalmat?

Figyelt kérdés
80mlt szopizott,fel ora mulva adtam neki a vedono tanacsara,mert mostanaban keveset szopik,m valoszinu megfog jonni.
2009. dec. 27. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz tőle baja, bár van akinek fáj a pocakja az almától, de ez sem általános. Az enyém öt hónapos múlt, mikor kóstolta, semmi baja nem lett tőle, igaz nem szereti, és azóta kiköpi:)
2009. dec. 27. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem hogy lehet baja,főleg hogy a védőnő tanácsolta.:-)
2009. dec. 27. 13:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mi baja lene? A legrosszabb ami mtörténhet hogy megfogja a pociját kicsit..amugy meg egészségére:-)
2009. dec. 27. 13:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Anyosom okoskodott h jaj jaj kikezdi a gyomrat, uristen!meg most h kevesebbeket szopizik,alig gyarapodik a sulya, o megmondta h sose evett rendesen az a lĂĄny,mert mindig felvettem szopizas kozben (h ne hanyja ki a felet,rendesen bufizzen).mar unom az okoskodasait.a gyerekem meg nem volt eddig meg lazas sem,oszt en vagyok a rossz anya!!
2009. dec. 27. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
ne foglalkozz az anyósoddal, mindent csinálj úgy, ahogy Te jónak látod, ő már régen volt babás:) biztosan jól csinálod, de az idősebbek imádnak okoskodni:)
2009. dec. 27. 13:56
 6/6 anonim ***** válasza:
csináld úgy ahogy jónak látod,OSZT jól van.
2009. dec. 27. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!