Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor jelentkezhet a hasmenés...

Mikor jelentkezhet a hasmenés fogzás miatt?

Figyelt kérdés
4 hós a babám,még nem duzzadt az ínye,csupán csak nyáladzik és rágja a tárgyakat,de még nem annyira durván,de hasmenése van.Lehet a fogzás miatt már most hasmenés? Anyatejes.
2009. dec. 27. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:

az én fiamnak 5 hósan bújt ki elöször 2 foga egyszerre azóta már van 12 foga és 11 hónapos, de eddig nem volt a fogzásnál hasmenése, most van elöször hogy ki jött egyszerre 2 rágófoga.

szerintem nálatok nem a fogzástól van a hasmenés, kérdezz rá a dokinál

2009. dec. 29. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk csak akkor van hasmars, ha már bújik kifele, ha már látom a kis csíkot.
2009. dec. 29. 20:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekünk 6,5 hónaposan jött ki az első két fog és nagyon nyűgös volt de már vagy 3 hete és az utolsó 1 hétre volt az jellemző, hogy többször és "lazábbat" kakált mint a megszokott. Azóta is mindig így van ha foga jön. Már szoktam tudni napokkal előtte mielőtt még megjelenne a csík. Most 6 foga van.

10,5 hós

2009. dec. 29. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!